≫ 

Nadal: Protiv Đerea mi je trebalo samo da preživim!

Španac ističe da je iza njega težak period zbog problema sa leđima

  • 1
Rafael Nadal Foto: AP/Tanjug

Uspeo je Laslo Đere samo na momente da napravi probleme Rafaelu Nadalu u prvom kolu Australijan opena, ali španski teniser generalno nije imao problema da Srbiju ostavi sa jednim predstavnikom manje u Melburnu!

Bio je ovo Nadalov prvi meč u Australiji s obzirom na tod a se nedavno povukao sa ATP Kupa zbog problema sa leđima. Problema koji su pretili da Rafu ne vidimo ni na AO.

- Imao sam iza sebe teških 15 dana zbog određenih problema sa leđima. Danas je samo trebalo da preživim na terenu, što sam i uradio. Bio sam fokusiran i srećan sam što sam prošao u narednu rundu - rekao je Nadal:

- Ovde sam da dam sve od sebe. Ići ćemo dan po dan, to je sve što mogu da kažem. Nisam imao idealnu pripremu za AO, ali ja volim da igram ovde i uživam u tome.

Nadal u Melburnu, inače, nije trijumfovao još od 2009. godine, a ove sezone će imati i dodatni motiv jer bi u tom slučaju pretekao Rodžera Federera po broju Grend slem titula. Podsetimo, obojica imaju po 20 - dok je Đoković na 17.

Naredni rival Nadalu mogao bi da bude još jedan Srbin - Viktor Troicki, ali samo ukoliko savlada Amerikanca Makla Moha.

Video: Čekaj, na šta tačno misliš kad kažeš da sam frustriran?! Novak sasekao pitanje novinarke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA