Kako će pred Đokovića tako umoran: Naredni protivnik Novaka proveo više od četiri sata na terenu

Amerikanac i u prvom kolu turnira morao da igra dva taj-brejka, ali je uspeo da prebrodi meč sa Špancem Ramosom nakon četiri seta

  • 2
tejlor fric Foto: Tanjug/Ap

Tejlor Fric, 31. igrač sveta, biće protivnik Novaka Đokovića u trećem kolu Australijan opena. On je u američkom derbiju eliminisao Rajlija Opelku posle neverovatnih 251 minuta igre sa 4:6, 7:6(8), 6:7(4), 7:6(5), 6:2.

Oba tenisera su poznata kao dobri serveri, pa tri taj-brejka nisu nešto što bi iznenadilo obično ljubitelja belog sporta, ali je veliko pitanje kako će Fric sada uspeti da se spremi za duel sa prvim reketom sveta.

Amerikanac i u prvom kolu turnira morao da igra dva taj-brejka, ali je uspeo da prebrodi meč sa Špancem Ramosom nakon četiri seta.

Dosta vremena proveo je Fric na terenu, dolazi na megdan Novaku koji prikazuje veoma dobre igre, a pritom ima veoma lošu istoriju sa Đokovićem imajući u vidu da se njih dvojica odigrali dva međusobna duela i oba je teško poražen.

Prvo u Monte Karlu sa 6:3, 6:0, a onda i u Madridu sa 6:4, 6:2, ali možemo imati rezervu zbog toga što se oba Mastersa igraju na šljaci, a Fricu je najubojitije oružje servis koji ne dolazi toliko do izražaja na toj vrsti podloge.

Video: Čekaj, na šta tačno misliš kad kažeš da sam frustriran?! Novak sasekao pitanje novinarke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA