≫ 

Krajinović u šoku zbog opomene koju je dobio po povratku iz toaleta: Uopšte nisam znao za to pravilo

Srpski teniser morao da se objašnjava sa čelnicima AO

  • 3
Filip Krajinović Printskrin: Eurosport

Čudne stvari su se dešavale pred početak četvrtog seta na meču između Filipa Krajinovića i Danila Medvedeva, nakon što je Srbin smanjio na 2:1 i potom otišao do toaleta na kratku pauzu.

Dok je Filip bio tamo, Rus je vikao na trenera koji je nedugo zatim napustio tribine i izašao napolje - dok je Krajinovića po povratku sačekalo neprijatno inenađenje.

Naime, srpski teniser dobio je opomenu zbog kršenja kodeksa i ostao je u šoku jer ni sam nije bio svestan zbog čega je kažnjen.

- Ne znam, samo sam se umio i dobio sam opomenu - rekao je Krajinović svom boksu, a zatim je posle "ubacivanja" sudije dodao još: - Zato što nisam obavio ono, nego sam se samo umio. Nisam znao za to pravilo uopšte.

Nedugo zatim Krajinović je otišao do supervizora meča i s njim je ušao u kratku raspravu, a tamošnji mediji su nedugo zatim preneli da je Srbin kažnjen zbog toga što nije nosio masku do kupatila.

Krajinović je taj četvrti set dobio i izjednačio je na 2:2, a onda je peti izgubio sa 6:0. U međuvremenu je bio i besan na jednog novinara zbog pitanja o Novaku Đokoviću.

>>> Dva poraza vezao je Liverpul, titula je praktično izgubljena, a danas (13.30) očekuje ga vrlo teško gostovanje Lesteru. Kvota na Klopov tim je 2,25, kec na Lester je 3,20, dok je kvota na GG3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Liverpul.

Video: Nole zamalo da ne izađe na teren: Nije mi bilo dobro, imao sam fizio tretman, ali zbog vas...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    13. februar 2021 | 08:52

    Mala nužda jedan,a velika dva, pogledom ga sasjekoh ko mačem, izvinite sudija pitao sam ja...kolko' košta kad unutra plačem...

  • 534

    13. februar 2021 | 12:03

    Dođi u Srbiju. Ovde ne moraš nigde i nikada da nosiš masku i niko te zbog toga neće kazniti.

  • Febo

    13. februar 2021 | 14:41

    Ne sekiraj se,to je odlucio neko koga nikad muka nije poterala,mi seronje smo na tvojoj strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA