Šok: Beretini predao zbog iste povrede koja muči Đokovića, Cicipas u četvrtfinalu ide na Nadala!

Velika šteta za 10. igrača sveta

  • 1
Matteo Berrettini, Mateo Beretini Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Mateo Beretini nije izašao na teren u osmini finala Australijan open pošto je zbog povrede stomačnog mišića morao da preda meč Stefanosu Cicipasu.

Beretini je zaradio sličnu povredu kao Novak Đoković u susretu sa Tejlorom Fricom, zbog čega je najboljih igrač sveta razmišljao već tada da se oprosti sa odbranom titule u Melburnu. Ipak, Nole je nastavio, slavio protiv Frica, a onda izbacio i Miloša Raonića.

Sa druge strane, Beretini je odigrao prilično dobar turnir, izgubio samo jedan set do osmine finala, ali je sada morao da položi reket i prizna da ne može na megdan Cicipasu koji će bez borbe i odmoran otići na duel sa Rafaelom Nadalom.

Nadal i Cicipas su se do sada sastajali osam puta, a Grk je uspeo samo jednom da slavi protiv Španca, i to baš u Madridu 2019. godine. Poslednji okršaj se desio na finalnom Mastersu u Londonu prošle godine kada je Rafa posle velike borbe bio bolji u tri seta.

Video: Neverovatna konferencija Novaka, sva pitanja o povredi: Nije otkrio napadnim novinarima svoje stanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    15. februar 2021 | 10:25

    Зашто шок? Па, видело се на прошлом мечу да је тешко повређен! Карантин полако узима данак нетренирању!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA