≫ 

Nadal se složio sa Đokovićem: "Nole je u pravu, pred nama su dva puta"

Španski teniser pričao o nastavku sezone

  • 8
Rafael Nadal

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal je posle poraza od Stefanosa Cicipasa 3:2 na Australijan openu pričao i o daljem toku sezone i eventualnim budućim karantinima kao u Melburnu.

On se složio sa Novakom Đokovićem da ne bi bilo dobro da se ponavljaju karantini tokom sezone jer to opterećuje igrače.

- Ne znam šta da kažem, ali ako ne grešim, ne vidim turnire u kojima moramo da budemo u karantinu u narednih nekoliko meseci. Jesam li u pravu ili grešim? Ima li takvog turnira da moramo u karantin pre igranja? Jer ako je tako, da, saglasan sam, međutim, morate da mi kažete da li imamo takav turnir", insistirao je Nadal u razgovoru sa novinarima.

Kada su mu objasnili da je sve hipotetički i da može da se dogodi da države traže karantin u slučaju vanrednih mera, Nadal je rekao kako će sve zavisiti od toga gde se igra.

- Iskreno, ovo je bio prvi turnir na kojem smo morali da budemo u karantinu. Nismo imali ništa slično pre toga. Možda donekle u Njujorku, ali nije bilo isto. Situacija je složena, svet je u teškoj poziciji. To je jasno. I Novak je potpuno u pravu kada kaže da su stvari u našem sportu teške,  jer vlade stalno menjaju pravila.

- Tako da je teško i predvideti šta će se dešavati. Ipak, imaju dve opcije. To je da prekinemo sezonu ili da nastavimo. Moje lično osećanje je da je teško za igrače da na svakom događaju budu u balonu, mnogi imaju porodice sa kojima ne mogu da budu, tako da to sve čini još složenijim, zar ne?" -kaže Nadal.

Video: Plavuša usred meča pokazivala srednji prst Nadalu, obezbeđenje je izbacilo napolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki ZH

    17. februar 2021 | 18:24

    Kakav je ovo licemer postao ili je uvek bio ovakav? Dno dna, da je prošao dalje, nebi ovo pričao, g***o!

  • miro

    17. februar 2021 | 18:46

    Pre neko dan je rekao da je sve cudno oko Nolove povrede .Sad ovo.Na Nadala se ne ljutim nego ljigavi Federer koristi Kirijosa i njegovog grckog partnera da kao papagaji oricaju sto on misliBoli Vimbldon i dve mec lopte na svoj servis.Nole da vise nista ne osvojis onda si pokazao koliko si im svima superioran.Briga me za vase minuse

  • Mane

    17. februar 2021 | 19:37

    Doslo sve na naplatu sumnjao u Novaku povredu, i stigla kazna oljustio ga cipi ko bananu.. Idemo po novi GS...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA