≫ 

Beker ne otpisuje Medvedeva: Može mladi Rus da osvoji Australijan open, ali Novak je favorit

Novak je, po Bekrovom mišljenju, favorit u borbi za trofej, ali ne otpisuje Medvedeva

  • 4
Boris Beker Boris Beker / Foto: Tanjug/AP

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, istakao je u razgovoru za Eurosport da bi najbolji teniser sveta sigurno birao pre Stefanosa Cicipisa za protivnika u finalu Australijan opena, nego Danila Medvedeva koji je u tris seta bio bolji od Grka.

- Ako biste pitali Novaka da li bi više voleo u finalu da igra protiv Cicipasa ili Medvedeva, mislim da bi odabrao Cicipasa. Medvedev igra prilično nepredvidljivo, a još ima za sobom veliki niz pobeda, čak 20. On je igrač momenta, ali sada igra protiv najboljeg na svetu i osmostrukog šampiona Australijan opena - rekao je Beker.

Novak je, po Bekrovom mišljenju, favorit u borbi za trofej, ali ne otpisuje Medvedeva.

- Australijan open je Novakov omiljeni turnir, osvojio ga je osam puta i to svakako utiče na protivnika. Po mom mišljenju, Novak je favorit. Ipak, Danil je najteži mogući protivnik kojeg može da ima u finalu, može i on da pobedi. Koliko puta je to Novak uradio? Osam puta. Igrač se, znajući šta je već napravio, prilično oseća posebno, a Novak je osvojio i 17 Grend slem titula. Biće to težak meč protiv Medvedeva, svakako - zaključio je Beker.

Video: Đoković demolirao rusko čudo, ide u borbu za deveti trofej Australijan openu: Piše se istorija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C he

    19. februar 2021 | 14:59

    Jedan je Novak! 3-1 i 18-ta je tu.

  • BS

    19. februar 2021 | 15:48

    Ako u finalu Medvedev igra kao sto je danas nasem Novaku nece biti lako.Iskreno se nadam da nece? Srecno Nole i budi 💪💪💪u svakom setu!!!

  • eNL

    20. februar 2021 | 06:00

    Bekeru špijunčino

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA