≫ 

Novaku stiglo piće tokom konferencije: "Ne volim šampanjac, ali može, samo zato što si ti u pitanju"

Najbolji teniser sveta slušao hvalospeve od strane prvog čoveka Australijan opena

  • 2
Novak Đoković, navijači, navijačica, Australijan open Printskrin: Youtube/Australian open TV

Novak Đoković je imao emotivnu konferenciju za novinare posle osvajanja 18. Grend slem titule, na kojoj je rekao da mu nije bilo lako zbog svega što je prošao tokom Australijan opena, zbog mnogih napada na njega, posebno od strane medija.

Pre početka konferencije, Novaku je stiglo piće od strane direktora turnira, Krega Tajlija, koji je o Novaku govorio biranim rečima.

- Ne volim, ali samo zato što si ti, prihvatiću - rekao je Novak, koji je ustao, i zatim saslušao sjajne reči direktora turnira, Krega Tilija, koji mu je čestitao na neverovatnom uspehu, što je primer pravog šampiona, a podsetio se i Novakovog prvog osvajanja Australijan opena 2008. godine.

- Takođe i tebi, za sve napore koje si učinio, kao i Teniska asocijacija Australije, to je timski rad, ali znam koliko si sati proveo da učiniš da se ovo desi - rekao je Novak, koji je ispio gutljaj šampanjca, a onda seo za sto i počeo konferenciju.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Video: Novak zasmejavao navijače i Medvedeva, pa završio s izjavom ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA