≫ 

Zemljotres u Meksiku usred meča Zvereva: Teren podrhtavao, Nemac nije znao šta se dešava

Epicentar potresa bila je država Gerero, oko 30 kilometara udaljen od Akapulka

  • 0
aleksandar zverev Foto: twitter/NOSsport

Zemljotres jačine 5.7 Rihterove skale pogodio je Meksiko i dobro uzdrmao državu Gerero, gde se i najjače osetio, ali i mnogo udaljenije lokacije, poput Akapulka. Jak potres i podrhtavanje tla osetili su se i u ovom letovalištu gde se ovih dana privodi kraju ATP turnir u kojem je Aleksandar Zverev prvi favorit za trofej.

Upravo je nemački teniser bio na terenu, igrao je polufinale protiv zemljaka Dominika Kepfera, kada je tlo počelo da podrhtava, pa je i njima vrlo brzo postalo jasno šta je po sredi.

Na početku drugog seta pri rezultatu 40:15 za Kepfera osetio se potres, vidi se to i po kameri koja je krenula da se trese, a iako u momentu nisu znali o čemu se radi, i Zverev i Kepfer su po reakciji publike naslutili da je to bio upravo zemljotres.

Nije ih to previše poremetilo, meč nije ni bio u prekidu, a Zverev je odneo pobedu u dva seta.

Posle meča Zverev je opisao kako je doživeo momenat kada je sve oko njega počelo da se trese.

- Nisam znao šta se desilo. Nije znao ni Dominik. Samo smo čuli publiku. Pretpostavljam da su svetla počela da se tresu i poblika je to osetila više od nas. Trčali smo po terenu, pa smo igrali poen tokom zemljotresa. Nismo osetili mnogo toga, ali se očigledno desio. Bio sam svedok toga, pretpostavljam da je to normalno ovde -  rekao je Zverev posle meča.

Video: Stravične slike jakog zemljotresa koji je pogodio Japan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA