Britanski teniski velikan ukazao: Pogledajte Novaka i Rafu, oni su i u ovoj pometnji fokusirani!

Britanac je takođe naveo da je sistem povredio neke igrače poput Nika Kirjosa

  • 0
Novak Đoković, Rafael Nadal, Rolan Garos 2020 Foto: Tanjug/AP

Bivši TOP 4 igrač, Greg Rusedski, izjavio je da razume situaciju trenutnu kroz koju prolaze svi teniseri, ali da samo najveći mogu da mentalno preguraju trenutni period i sve vezano za korona virus.

- Pogledajte Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, oni su super fokusirani. Mislim da je najteži deo taj sa karantinom u hotelima. Najteže je igračima koji se hrane energijom iz publike - rekao je Rusedski.

Britanac je takođe naveo da je sistem povredio neke igrače poput Nika Kirjosa, a ogrešio se i od Andreja Rubljova za kojeg smatra da bi do sada bio već među Top 3 igrača na ATP listi, kada bi bilo pravde.

- Neki igrači nisu igrali uopšte. Na primer, Kirjos nije igrao još od Australijan opena, što je krajnje razočaravajuće. Tu je onda i Rubljov koji igra briljantno i svakako bi bio u među prva tri u 52-nedeljnom sistemu brojanja bodova. Ipak, mogu biti srećni što se tenis uopšte iigra sada. Moramo pristupiti sa realne strane, šta se dešava u svetu - ukazao je Rusedski.

Video: Novak na znamenitostima Beograda u čast istorijskog uspeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA