≫ 

Šampionka Vimbldona: Novak je uzeo Federeru bitan rekord, ali će se Rodžer vratiti na šljaci

Ona je navela da očekuje povratak Švajcarca na šljaci i da za to ima potvrdu iz Dubaija gde je Federer trenirao jedno vreme punom parom

  • 5
Federer, Novak Djokovic Foto: Tanjug/AP

Francuska teniserka i osvajačica Vimbldona, Marion Bartoli, sigurna je da će se Rodžer Federer vratiti u najboljem mogućem svetlu uz konstataciju da jeste izgubio jedan rekord od Novaka Đokovića, te da neće dozvoliti da to ode još dalje.

- Rodžer je već izgubio rekord po najviše provedenih nedelja na mestu broj jedan na ATP listi od Novaka Đokovića, ali ne mislim da će izgubiti sve ranije stečene rekorde. Već je učinio dosta. Federer nije pravio loše poteze u karijeri - rekla je Bartoli.

Ona je navela da očekuje povratak Švajcarca na šljaci i da za to ima potvrdu iz Dubaija gde je Federer trenirao jedno vreme punom parom.

- Živim u Dubaiju i znam da je ovde mnogo toplo. Ako mesec dana trenirate napolju, jasno je da možete da odradite lako ostatak sezone. Na šljaci, potrebna vam je velika količina energije i snage za duge poene i mečeve. Šljaka će biti perfektan način da vrati svoje mišiće u pogon. Treninzi i vreme u Dubaiju će mu pomoći u budućim okršajima - zaključila je Bartoli.

Video: Veseli se srpski rode: Novak zapevao pred okupljenim fanovima i izazvao oduševljenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm...

    25. mart 2021 | 13:19

    Bartoli bi malo mogla bolje da se informiše.Federer se povukao sa šljake i sprema se za Wimbledon kako bi mu lakše pala ispaša ako stigne kojim čudom Noletu na megdan 🤣🤣🤣

  • Cia

    25. mart 2021 | 12:13

    Hahahaha, on vise ne moze ni da potrci,jednom levo loptica, jednom desno loltica i Rodzer gotov. Ajde molim vas!

  • Losmi

    25. mart 2021 | 16:54

    Devojka nije informisana uopste jer rodzer ne drzi vise ni jedan rekord u ruci jedino mozdq onaj turnir u svajcerskoj gde samo on igra i osvaja....ja ne znam ni jedan bitniji rekord da rodzer ima u rukama....svi rekordi su na novakovoj strani sem slemova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA