≫ 

Bitna pobeda Lasla na turniru iz serije 250: Đere izbacio Milmana za četvrtfinale Kaljarija

Put se Laslu otvorio ka polufinalu takmičenja iz serije 250, jer je Lorenco Museti, 90. teniser sveta, izbacio Danijela Evansa u tri seta

  • 0
Laslo Đere Foto: Tanjug AP

Srpski teniser Laslo Đere uspeo je da se plasira u četvrtfinale turnira u Kaljariju pošto je u dva seta bio bolji od Australijanca Džona Milmana 6:3, 6:3.

Đere je u dobroj formi, izvojeva neke bitne pobede i ukoliko nastavi ovako na Sardiniji, očekuje ga pozitivno pomeranje sa 57. pozicije na ATP listi.

Ovoga puta je pao australijski predstavnik koji je na papiru bio favorit, ali uzimajući u obzir da je Milman više specijalista za tvrdu podlogu, Laslo je svojim karakteristikama povećao šansu u ovom duelu. Meč je bio rešen za nešto manje od sat i po vremena igre.

Australijanac je u prvom setu čak tri puta izgubio svoj servis, tako da nije bilo dvojbe ko će do prednosti.

U drugo setu se Đere susreo sa jednom brejk loptom, ali je spasao, a onda je iskoristio svoju drugu brejk priliku u šestom gemu što je bilo presudno za odlučujući korak ka novoj fazi takmičenja.

Put se Laslu otvorio ka polufinalu takmičenja iz serije 250, jer je Lorenco Museti, 90. teniser sveta, izbacio Danijela Evansa u tri seta, pa će Italijan biti nova prepreka za našeg tenisera.

Video: Đorđe Đoković otkrio koje teniske zvezde dolaze u Beograd na Serbia Open

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA