≫ 

Nadal opravdao nadimak "Kralj šljake", pobedio Dimitrova za manje od sat vremena!

Bio je ovo duel mačke i miša u Monte Karlu

  • 1
Rafael Nadal Tanjug

Španac Rafael Nadal se na šljaci oseća kao riba u vodi i to je potvrdio po ko zna koji put u karijeri, u četvrtak u Monte Karlu, gde je doslovce pregazio Grigora Dimitrova u 2. kolu - 6:1, 6:1.

Meč je trajao samo 56 minuta. 

To je pravi Rafa Nadal, kakvog znamo, koji, evo, i u godinama kada mnogi profesionalni sportisti razmišljaju o penziji, on bije svoje rivale kao da su mala deca.

Bugarin je baš tako delovao protiv razgoropađenog "bika sa Majorke" koji je u svom prepoznatljivom maniru slao ubitačne vinere i potvrdio epitet koji s pravom nosi - kralj šljake.

O tome koliko je ovo bio neravnopravan duel svedoči i podatak da je Bugarin svoj prvi gem u prvom setu osvojio tek za 1:5, a u drugom na 1:4, kada je sve već bilo rešeno, pa je jasno da danas uopšte nije bio ni prisutan na terenu.

Nadal ga je jednostavno rečeno oduvao i potvrdio da ga u Monte Karlu zanima samo trofej i ništa drugo.

Na tom putu neće imati najveću prepreku u vidu Novaka Đokovića koji je, podsetimo, danas senzacionalno eliminisan od Engleza Evansa. 

Video: Nekad koristio kokain, a sad izbacio Đokovića u Monte Karlu: Detalji Novakovog šokantnog poraza!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA