≫ 

Nadalov stric svestan pretnje: Đoković je Rafin ultimativni rival, ali postoje sumnje...

Nadal u poslednje vreme na šljaci ne liči na sebe. Pre svega, nije toliko siguran, a to se videlo i u Monte Karlu gde ga je izbacio Andrej Rubljov

  • 0
Novak Đoković, Toni Nadal Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Toni Nadal, stric i bivši dugogodišnji trener Rafaela Nadala, istakao je da će Novak Đoković nakon eliminacije u polufinalu turnira u Beogradu imati sumnji u sebe, ali da je on ipak glavni rival Španca na šljaci.

- Đoković će imati više sumnji na sledećem turniru koji bude igrao. Ali on je jedan od igrača koji sve brzo promeni ako igra dobar meč. On je Rafin ultimativni rival na šljaci - kazao je Toni.

Nadal u poslednje vreme na šljaci ne liči na sebe. Pre svega, nije toliko siguran, a to se videlo i u Monte Karlu gde ga je izbacio Andrej Rubljov napravivši mu čak sedam brejkova. Ipak, osvojio je Rafa turnir u Barseloni, savladao Stefanosa Cicipasa i tako vratio samopouzdanje.

- Finale Barselone nije bio sjajan meč. Rafa i Stefanos nisu igrali dobro iako je meč bio vrlo emocionalan. Rafa je pravio neiznuđene greške koje obično ne pravi. Ali ova pobeda će mu dati samopouzdanje - zaključio je Toni Nadal.

Video: Mateo Beretini osvojio Serbia open: Pobedio Đokovićevog dželata u finalu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA