≫ 

Preokret Zvereva za titulu u Madridu!

Beretini pao posle tri seta

  • 1
Dominik Tim - Aleksandar Zverev

Foto: AP/Tanjug

Nemački teniser Aleksander Zverev osvojio je Masters u Madridu posle preokreta protiv Italijana Matea Beretinija - 6:7, 6:4, 6:3!

Meč za titulu trajao je neverovatna dva sata i 45 minuta, a Zverev sada u međusobnim duelima protiv osvajača turnira u Beogradu vodi sa 3:1.

Zverev je bio taj koji je imao prvu brejk šansu na meču, ali je Beretini u 7. gemu uzeo servis Nemcu. Međutim, već u narednom gemu bilo je 4:4, da bi prvi set otišao u taj-brejk.

A tamo je Beretini poveo sa 5:0 i kada se činilo da je sve gotovo Zverev se vratio na 4:5. Vodio je Nemac i sa 7:6, imao set loptu posle one dve za Italijana koji je na kraju trijumfovao sa 10:8.

Drugi set je bio dosta čvršći što se tiče servisa na obe strane, a Zverev je u 7. gemu zapretio brejkom. Nije iskoristio tu šansu, ali jeste onu u 9. gemu i na kraju je sa 6:4 dobio drugi set.

U trećem je uzeo dva brejka Beretiniju koji je očigledno psihički pao, te je tako Zverev po drugi put u karijeri slavio u Madridu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA