≫ 

Nadal padao u šljaku i ustajao, pa preko Zvereva izborio polufinale Mastersa u Rimu!

Uopšte nije bilo lako kao što rezultat govori

  • 0
Rafael Nadal Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal uspeo je da se plasira u polufinale Mastersa u Rimu pošto je uz neverovatne uspone i padove uspeo da savlada Aleksandra Zvereva sa 6:3, 6:4.

Rafa je ušao furiozno u susret, te okršaj nije ni blizu ličio na meč dva igrača iz Top 10. Dva brza brejka i dve potvrde dovele su ga do velikih 4:0, pa i jedna gubljavina servisa nije uzdrmala Španca.

U drugom setu je priča izgledala totalno drugačije, ali Zverev je propuštao šanse na užasan način.

Prvo je u četvrtom gemu imao tri brejk lopte - nijednu nije iskoristio. U narednom gemu je imao dve gem prilike - ni tu nije bio uspešan. Kao da nije bilo dovoljno, i u šestom gemu je propustio dve prilike da oduzme servis Nadalu, pa u nastavku nije ni imao čemu da se nada, iako je naspram sebe imao jednog Rafu koji nije sijao punim sjajem.

Sada, Nadal ima priliku da ode lako i do borbe za titulu u glavnom gradu Italije, jer će mu protivniku u polufinalu biti američko iznenađenje, Rajli Opelka koji je u duelu dvometraša bio bolji od Federika Delbonisa u dva teška seta.

Video: Nakon tri sata kiše Nole ušao u osminu finala Rima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA