≫ 

Novak je "kišni čovek": Posle pobede ostavio zanimljivu poruku na kamerama pri izlasku sa terena

Nema sumnje da je prekid pomogao srpskom asu da se regeneriše i prođe dalje u polufinale

  • 14
Kiša poruka Foto: Sport Klub / Printscreen

Kakav meč smo gledali u četvrtfinalu Rima. Novak Đoković i Stefanos Cicipas su bez ikakve sumnje odigrali jedan od najzanimljivijih okršaja ove sezone, a on je na kraju pripao srpskom teniseru posle velike borbe u trećem setu, gde je Novak uspeo da se vrati iz brejka zaostatka.

Imali smo veliki rolerkoster emocija na licu srpskog tenisera tokom ovog meča, od velike radosti, preko ogromnog besa i lomljenja rekorda, pa sve do slavlja zbog plasmana u polufinale Rima. Ipak, treba reći da posao za danas još nije obavljen, pošto Novaka tek čeka meč polufinala od 18.30 časova večeras.

Nadamo se zaista da će kišni oblaci danas zaobići Rim i da nećemo gledati prekide kao juče, te da će učesnici ovog meča uspeti da završe do kraja današnjeg dana. Doduše, možemo reći da su kišonosni oblaci bili od pomoći Đokoviću, što je i on shvatio, pa je odmah posle meča na kameri napisao "Idemoooo!", a ispod nacrtao oblak iz kojeg padaju kapljice kiše.

Nadamo se da će Novak uspeti da se dovoljno odmori za novi izazov ove večeri, pošto je sam posle meča istakao da nije toliko umoran, iako je na terenu samo danas proveo više od dva časa.

Video: Nakon tri sata kiše Nole ušao u osminu finala Rima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    15. maj 2021 | 14:13

    IDEMOOOOO, napred Nole!!! Uz tebe su tvoji Srbi iz Srpske Sparte, tvoje i nase Crne Gore. Gazi ne staj, SRECNO u nove pobjede i neka te bog cuva.

  • Bravo

    15. maj 2021 | 14:29

    Noooleee !!!🙆‍♂️Ma koji mec, "KRALJU TENISA" 👏👏👏 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Dijaspora

    15. maj 2021 | 14:20

    Br 1 je br 1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA