≫ 

Novak njoj podršku, ona njemu izdaju: Serena Vilijams imenovala Federera za najboljeg na svetu!

Ovo nismo očekivali

  • 14
Novak Djokovic, Serena Vilijams Foto: Tanjug/AP, YOtubue/Australian Open TV

Višestruka Grend slem šampionka Serena Vilijams istakla je da je Rodžer Federer najbolji na svetu, kao i da je teniski genije.

- Rodžer Federer je najboljih, on je sinonim za igračku veličinu, visoku klasu i neverovatno je kako se adaptira na igru. On je genije - rekla je Serena.

Njeno mišljenje se ne poklapa sa trenutnom situacijom u svetu tenisa, pogotovo imajući u vidu da Novak Đoković drži prvo mesto i nekoliko vrlo bitnih rekorda koji će teško biti sustignuti.

Pritom, Novak je jedini iz "belog" sporta koji je bio tu da podrži Serenu kada je padala na ranim preprekama, te imala psihičke poteškoće da se vrati u formu.

Vilijamsova se trenutno nalazi u Parmi gde je dobila specijalnu pozivnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    18. maj 2021 | 08:56

    E da je imao konkurenciju kao NOVAK tesko da bi osvojio i pola.

  • bla bla

    18. maj 2021 | 09:05

    to je njeno misljenje i ona ima pravo na to.A za mene je Novak najbolji na planeti ilada,i kao teniser i kao covek,.njegova prizemnost je fascinantna.

  • Delija old school

    18. maj 2021 | 08:56

    Obožavam Noleta, smatram da je on najbolji Srbin uopšte a ne samo kao sportista, ali kakve ovo ima veze sa izdajom? On joj je pružio podršku a njeno mišljenje je da je Federer najbolji na svetu, pa šta je tu sporno!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA