Poznat konačan spisak učesnika Serbia Opena 2, žreb je večeras: Dolaze Đoković, Monfis, Verdasko...

Dosta kvalitetniji "roster" ovoga puta u prestonici Srbije

  • 1
Gael Monfis Foto: AP/Tanjug

Određeno je ko će dobiti specijalne pozivnice za učešće na predstojećem Serbia Openu 2. Ponovo je šansa data mladim, srpskim teniserima uz nadu da će u drugom pokušaju uspeti da pokažu nešto bolju igru i rezultate. Organizatori su saopštili da će na turniru učestvovati Hamad Međedović, Marko Topo i Peđa Krstin.

Pozivnice za kvalifikacije dobili su Marko Tepavac i Karlos Gomes Erera. Žreb za ATP turnir serije 250 u Beogradu biće održan večeras od 19.30 časova.

- Novak je stigao u Beograd, dolaze nam svi naši najbolji teniseri, Krajinović, Lajović, Kecmanović, Đere, stižu i Gael Monfis, Manarino, Šardi, Verdasko, Basilašvili, veliki broj tenisera iz TOP 50 na svetu. Jako smo srećni i nadamo se lepom vremenu - rekao je direktor i Novakov brat, Đorđe Đoković.

On se nada da će na turniru biti publike, što zavisi od dozvole Kriznog štaba. Ako znamo da se situacija sa koronavirusom drastično popravila u poslednjih nekoliko nedelja, to deluje kao sasvim primamljiva opcija.

- Do tada, kompletna ekipa se pridržava pravila i propisa, poštujemo sve mere koje je propisala Vlada Srbije, nastavićemo tako. Želimo da zaštitimo sve učesnike i da sve protekne i za ovaj turnir na najvišem nivou - rekao je Đoković i najavio turnir koji počinje u ponedeljak.

Video: Novak i Jelena leteli iznad provalije na Zlatiboru: Đoković zagrlio suprugu i krenuli u spuštanje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yuki lokololko

    21. maj 2021 | 19:58

    Ništa specijalno skoro pa kao dziudzicu fjučers 💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA