≫ 

Bizarna povreda uznemirene Ruskinje, samu sebe davila, morala da joj se ukaže lekarska pomoć

Temperamenta teniserka se samopovredila

  • 0
daria kasatkina

Foto: twitter/tennis_gifs

Ruskinja Darija Kasatkina poražena je u finalu turnira u Birmingemu od tunišanke Ons Žabur u dva seta, nije ovo bio njen dan, ne samo zbog rezultatskog neuspeha, već i zbog bizarne povrede koju je nanela samoj sebi u nastupu besa.

Sve smo dosad videli od tenisera i teniserki, svakakve izlive nervoze, ali je potez Darije, čini se, zasenio sve ostale slične nalete burnih emocija na terenu.

Naime, Ruskinja je u jednom momentu u drugom setu, posle izgubljenog poena, toliko snažno sebe ščepala za vrat, da joj je morala biti ukazana lekarska pomoć. Kao što se može videti na snimku, napravila je nekoliko ogrebotina po vratu, jarko crvenih, pa je dežurna doktorka morala da istretira iziritirano mesto.

Ako je i od temperamentne Kasatkine, mnogo je.

 

Lekarska intervencija je bila neophodna kako bi nastavila meč, koji će sigurno pokušati što pre da zaboravi. Teniski fanovi na društvenim mrežama prokomentarisali su slučaj Kasatkine kao najbizarniji lekarski tajm-aut koji su videli na teniskim terenima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA