≫ 

Federerov pakao u 1. kolu Vimbldona: Izgubio dva seta, rival predao na 2:2 zbog povrede kolena

Adrien Manarino nije bio u stanju da nastavi peti set

  • 8
Rodžer Federer, Adrian Manarino Foto: AP/Tanjug

Rodžer Federer se plasirao u drugo kolo Vimbldona, nakon što mu je rival Adrian Manarino predao pri rezultatu 2:2 u setovima (6:4, 6:7, 3:6, 6:2).

Federer je prošao kroz "toplog zeca" već u prvom kolu, u jednom momentu je bio bliži ispadanju, jer je Manarino vodio sa 2:1 u setovima, ali je na kraju Francuz doživeo povredu kolena nakon što je proklizao na travi, pa nije bio u stanju da pruži najjači otpor i posle izgubljenog četvrtog seta odlučio je da preda meč.

Federer će u narednom meču igrati protiv boljeg iz duela Gaske - Sugita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Шумадинац

    29. jun 2021 | 20:23

    Бивши играч није битан већ 10 година, коме је он опасност, када су на турниту Новак и Рафа он нема шта да тражи. Толико се трудио а завршиће каријеру и ниједан битан рекорд неће бити у његовом власништву

  • AMA

    29. jun 2021 | 22:11

    Dokle vise ova proklizavanja i povreda tenisera. Niko ne komentarise novu travu i koliko je opasna trenutno za sve. A i igra se dosta opreznije i samim tim teniseri ne mogu da daju svoj maksimum. Na kraju, pehar nece uzeti najbolji vec najsnalazljiviji. I dalje je veoma CUDNO, da to ne komentarisu ni igraci ni novinari!

  • Cc

    29. jun 2021 | 20:32

    Pa godine ga stigle vidi se jbg. Nije isto 35 i 40

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA