Dragi Borise, da li si ozbiljan? Udovica bivšeg reprezentativca Nemačke isprozivala Bekera

Razlog za sukob je Naomi Osaka i njena depresija

  • 4
Tereza Enke Printskrin: Youtube/wohninvest

Tereza Enke, udovica nekadašnjeg nemačkog golmana Roberta, isprozivala je Borisa Bekera zbog njegovih komentara na račun Naomi Osake!

Beker, koji je svojevremeno bio veliki teniser i trener Novaka Đokovića, nije imao puno razumevanja za to što Japanka nije igrala Rolan Garos i Vimbldon, a sve to je objasnila tako što je istakla da je u depresiji zbog pritiska medija.

- Imate 23 godine, zdravi ste, porodica vam je u redu. Gde je tu prokleti pritisak - rekao je Beker i izazvao veliki bes kod Tereze Enke čiji muž se svojevremeno, dok je igrao za Hanover, ubio upravo zbog depresije.

Tereza je u međuvremenu osnovala fondaciju za pomoć depresivnim ljudima, a Bekeru je poručila.

- Dragi Borise, da li si ozbiljan? Naomi Osaka trenutno nije zdrava. Depresija nije pitanje novca, uspeha ili luksuza, već bolest koje može da pogodi bilo koga. Beker ne prepoznaje da depresija može da uključuje  potrebu za nekom vrstom odmora. Moja fondacija je dostupna svima, molimo vas da nas kontaktirate.

Podsetimo, njen suprug Rober Enke šokirao je javnost u novembru 2009. godine kada je skočio pod voz, a kasnije se saznalo da boluje od teškog oblika depresije. U međuvremenu, Tereza je 2010. osnovala fondaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    3. jul 2021 | 10:39

    Postoje jaki i slabi. Ako si slab idi i leci se. Sta Novaku rade mediji, kolege i publika sirom ove planete pa momak pokazuje KAKO TO NOSE JAKI. POBEDNICI. 🔴🔵⚪💪🏆💪🔴🔵⚪

  • Zoran

    3. jul 2021 | 08:07

    Bravo za Borisa! Pravo u metu. Depresija je "bolest" razmazenih i egocentricnih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA