≫ 

Federera pitali o dominaciji Novaka i da li zbog njega nastavlja da igra: Odgovor je surovo iskren

Svi su saglasni da je Novak Đoković glavni favorit za osvajanje Vimbldona

  • 14
Rodzer Federer, Novak Djokovic Printskrin: Youtube / Wimbledon

Švajcarski teniser Rodžer Federer je uspeo da se plasira u četvrto kolo Vimbldona pošto je savladao Kamerona Norija sa 3:1, a posle konferencije je imao zanimljiv odgovor na pitanje o Novaku Đokoviću.

Jasno je svima da Federer uskoro ulazi u petu deceniju života i da više ne može da igra s onom lakoćom kakvom je nekad odisala njegova igra, međutim, čak i sada je najveći favorit da se nađe u finalu Vimbldona gde će mu po predikcijama biti Novak Đoković.

Upravo na konferenciji za novinare nakon pobede, jedan novinar je upitao Federera šta misli o dominaciji koju Đoković ima ove godine i da li je on razlog zašto ne razmišlja o penziji još uvek.

Odgovor Rodžera Federera je bio isuviše iskren.

- Ne, ne, on igra dobro i radi sjajne stvari na terenu, kao i Rafa Nadal. Ja radim svoje stvari, imam probleme s kolenima, to me dosta remeti, ali opet, veoma je impresivno videti kako Đoković igra ove godine. Kako ste rekli, biće ovo još jedan veliki turnir za njega, žreb može biti problem, ali sposoban je on da pobeđuje mečeve na različite načine. Neverovatno dobar je bio u Australiji, ali još bolji u Francuskoj, favorit je ove godine za osvajanje Vimbldona, zaslužio je to jer je mnogo radio na svemu - iskren je bio Federer, koji je osvojio Vimbldon čak tri puta više nego Novak Đoković.

Rodžera Federera u borbi za četvrt-finale očekuje meč protiv Lorenca Sonega, dok će Đoković igrati protiv Garina.

Video: Za bolje dane tragična: Ceca peva za Noleta i Jelenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soda

    4. jul 2021 | 11:50

    Nije osvojio tri puta više od Djokovića već tri više.Fedrer 8,Djoković 5.

  • Proka

    4. jul 2021 | 12:40

    Pu, pu, da ga ne urekne!

  • Vodolijax

    4. jul 2021 | 11:41

    Pa ne bi rekao da je bio iskren......davno bi on u penziju da mu Novak i Nadal ne dišu za vrat......posebno Novak koji ga je prestigao skoro u svemu......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA