≫ 

Kirjos zbog navijača neće da ide na Olimpijske igre

Doduše, ima i određenih problema sa povredom

  • 1
Nik Kirjos Foto: AP/Tanjug

Australijski teniser Nik Kirjos odlučio je da ne ide na Olimpijske igre u Tokio posle najnovije odluke da se navijačima ne dozvoli ulazak na tribine!

Naime, Kirjos se za ovakav potez odlučio nakon što je Olimpijski komitet u dogovoru sa Vladom Japana odlučio da promenio prvobitnu odluku po kojoj je 10.000 navijača ipak moglo da uđe na tribine.

- Znam kakav sam. Sama spoznaja da ću igrati pred praznim tribinama nije moj fazon. Nikada nije ni bio - poručio je Kirjos između ostalog.

Inače, ovaj kontroverzni teniser ima i određenih problema sa povredama koje su ga usporile na Vimbldonu,a nedavno je dao i jedan zanimljiv intervju u kom je rekao da planira da se povuče sa 29 godina i da ga tenis "ne radi" kao Đokovića, Nadala i Federera.

>>> Još dve prepreke ostale su Novaku Đokoviću da bi osvojio Vimbldon. Danas (oko 16.30) očekuje ga polufinale protiv Šapovalova, s kojim je dosad igrao šest puta i šest puta ga pobedio. Kvota na Noletov trijumf je 1,10, a na pobedu od 3:0 u setovima 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Đoković - Šapovalov.

Video: Koji je njegov problem?! Kirjos prvo provocira, a sada i imitira Noleta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA