Evo gde je završio Novakov reket koji je dao maloj Kineskinji: Ovo može da bude istorijska priča

Vimbldonski šampion ostavio je devojčici uspomenu za ceo život i dao joj podstrek da i ona dosegne šampionske visine

  • 6

Novak Đoković je još jednom posle finala Vimbldona pokazao koliko je veliki čovek, kao što je nakon titule na Rolan Garosu usrećio mališana na tribinama poklonivši mu reket, isto je to uradio i sada na Vimbldonu sa kineskom devojčicom.

Ispostavilo se kasnije da je u pitanju devojčica neobičnog imena, koje imaju i mnoge Srpkinje, pošto se zove Ivanka.

Mala Ivanka Li takođe trenira tenis, što je otkrila njena majka, koja je opisala sreću devojčice kada je pozvala nakon što je dobila reket.

Sada se oglasio i njen trener Dilan Gi, koji je na svom Instagramu podelio snimak sa treninga male Ivanke Li, koja je na trening došla sa Novakovim reketom.

Njen trener je na svom Instagramu do detalja opisivao i prikazivao Đokovićev reket dok je devojčica u pozadini trenirala i vežbala forhend i bekhend.

- Zaista je predivno bilo videti kako Novak Đoković poklanja Ivanki reket odmah nakon osvajanja titule na Vimbldonu. Ivanka je šampion koji se stvara i zaista ju je inspirisao veliki teniski šampion.

- Takođe mi je retka poslastica da mogu da držim jedan od Novakovih reketa za meč i da ga detaljno pogledam. Verujem da su žice mešavina dve teniske žice, "Natural Gut 18" u mreži i Luxilon Alu Power Rough 16 na ukrštanjima.

- Novakov reket, koliko je to ludo! Držim Novakov reket. Kakav momenat za nju, kao što vidite, ona je takođe trenira tenis - rekao je njen trener uz snimak koji je objavio na Instagramu.

Video: Kakva ekipa oko Đokovića: Nole slavio titulu na Vimbldonu i titulu Italijana uz Bobana, Kapela i Robija Kina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷‍♂️

    12. jul 2021 | 18:41

    Vec krenula masovna proizvodnja, skinuli sce detalje, eto ga u bloku 70 uskoro za 3000 dinala

  • 🔴🔵⚪

    12. jul 2021 | 21:55

    Zelim ti da uzmes svaki gren slem do kraja ali u da ne bude tako, ti si za nas i za svoju zemlju veciti sampion! Jedan, jedini, neponovojivi-NOVAK DJOKOVIC!

  • Rhoi

    12. jul 2021 | 22:15

    Novače care svaka Ti čast !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA