≫ 

Novak na putu ka teniskoj besmrtnosti: US open fenomenalnom fotografijom najavio pisanje istorije

Ispred Novaka je sedam prepreka do ulaska u večnost

  • 9
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Poslednji Grend slem turnir sezone US Open u Njujorku počinje u ponedeljak 30. avgusta, a organizatori su se potrudili da ga dobro najave sluteći da može da bude istorijski u tenisu.

Fotografija na njihovom twitter nalogu, na kojoj se nalazi Novak Đoković okrenut leđima, tačnije kako korača ka peharu izazvala je veliki broj reakcija.

Između njega i pehara se nalazi šest igrača (ime sedmog još uvek nije poznato jer ga čeka kvalifikant u prvom kolu). Nalaze se Jan-Lenard Štruf, David Godan, Aleks de Minor, Mateo Beretini, Aleksander Zverev i Danil Medvedev, a upravo tim redom bi Srbin mogao da dođe do nove, četvrte titule na US Openu, a ukupno 21. u karijeri, što bi bio rekrod.

- Na putu to teniske besmrtnosti.Ovi ljudi stoje između Novaka Đokovića i ‘Kalendarskog slema', stajalo je u opisu fotografije.

Zanimljivo da je organizovano i glasanje i da u ovom trenutku više od 50 odsto ispitanika (više od 4.700 odgovora) smatra da će Aleksander Zverev u polufinalu biti najteži rival. Dok je drugi na listi Medvedev u potencijalnom finalu sa 31,1 odsto glasova.

Video: Nole nas podsetio svojih imitacija Šarapove: Igrao nožni tenis i vrištao kao Maša dok je igrala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    27. avgust 2021 | 20:16

    Nisu ovi na slici problem, problem je onaj linijski sudija od prošle godine

  • Miloš

    27. avgust 2021 | 18:15

    Samo da na kraju ne završi kao u Tokiju

  • Aaa

    27. avgust 2021 | 21:36

    Koju je beše medalju osvojio na oi? Aha da, drvenu....i što bi me onda zanimalo šta on osvaja privatno, za svoj dzep i za svoju firmu? Treba li da navijam za svaki klub gde neki naš igra ili samo kad igra za Srbiju? I da, ne sumnjam da će da osvoji pored raznih Fukina, Opelki, Štrumpfova, Kudli itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA