≫ 

Đoković: Želim da stavim ruke na trofej US Opena, ako bude uspeha, pravićemo žurku u Njujorku!

Novak će u trećoj rundi turnira igrati protiv Keija Nišikorija

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković istakao je da je jako zadovoljan igrom u drugom kolu US Opena protiv Talona Grikspora, a onda se i zahvalio publici na fenomenalnoj atmosferi.

- Izašao sam na teren sa fokusom, definitivno bolji nastup neko pre par dana. Sjajna atmosfera, uvek je zabavno igrati pred njujorškim navijačima u noćnoj sesiji. Poslednjih 15 meseci su jako bili teški za sve, za planetu, lepo je što ste se vratili, hvala vam na podršci - kazao je Novak.

Upitan, kako se oseća i da li je spreman za sve što ga očekuje, Đoković je odgovorio potvrdno.

- Fenomenalno je, motivisan sam kao i uvek i nisam jedini koji želi da ode, da stavi ruke na trofej. Pokušavam da budem bolji svakakog dana i hajde da vidimo šta će biti - naveo je Novak, a onda i otkrio da se prilično dobro oseća fizički i da mu je veći pritisak na psihološkom polju.

- Pa, verovatno više metalno i emotivno. Fizički se osećam sjajno, mogu da igram nekoliko sati i što više prolazi meč, osećam se sve bolji. Gledam da se nosim sa svime van terena - naglasio je Đoković, a onda je upitan kako mu se sviđa Njujorku i da li je uživao u gradu.

Nisam trenutno u gradu. Ovo je možda i najzabavniji grad. Ipak, moram da uradim ono što je do mene i zbog čega sam na ovom turniru, a onda ćemo da pravimo žurku i da slavimo - zaključio je Đoković.

Novak će u trećoj rundi turnira igrati protiv Keija Nišikorija.

Video: Trening šampiona u Velikoj jabuci: Endi Mari sprema Đokovića za istorijsku Gren slem titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA