≫ 

Đoković prokomentarisao Jeleninu majicu, pa priznao: Sada osećam ljubav od publike u Njujorku!

Konačno su gledaoci bili na strani Novaka

  • 3
jelena đoković Foto: twitter/US Open

Prvi reket sveta Novak Đoković izjavio je nakon pobede nad Keijem Nišikorijem da je osetio podršku publike u Njujorku, a gledaoci su prvi put na US Openu ove godine bili na njegovoj strani.

- Da, osećam ljubav, hvala vam puno. Ovo je stvarno bio sjajan meč, odajem priznanje Keiju koji je igrao dobro. Uvek sam znao da on poseduje mnogo kvaliteta i moram da kažem da me je iznenadio sa svojim nivoom igrem, mnogo je bio brz. Kada vidimo rezultat, on je uvek bio tu, sjajno se borio - rekao je Novak.

Đoković nije zadovoljan kako je ušao u duel, ali polako je ulazio u ritam.

- Ne mislim da sam dobro počeo, bio sam suviše pasivan, on je diktirao tempo. Bio je brži i agresivniji od protivnika iz prvih rundi, trebalo mi je da se prilagodim. Onda sa počeo da vraćam ritam, u nekom trenutku nisam bio najbolji mogući, ali sam bio posvećen i to se na kraju računa - naveo je Đoković, a onda prokomentarisao majicu koju nosi njegova supruga Jelena kada ga bodri na terenima Njujorka.

- Može da bude stresno da trčite sa vukovima, ona mi je baš velika podrška - naglasio je srpski as.

On će u osmini finala igrati sa pobednikom duela Aslana Karaceva i Džensona Bruksbija.

- Bruksbi je jedan od igrača o kojem dosta pričaju, zbog njegovog talenta, igra jedan netipičan tenis. Mladi Amerikanac koji dobro koristi teren. Igraće protiv jednog od najboljih tenisera u ovom momentu, videćemo šta će biti - zaključio je Đoković.

Video: Vi ste meni najbolje na svetu, ko ih... Terzić je na tajmautu sve rekao kad je video da gubimo zlato

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igi

    5. septembar 2021 | 00:00

    Ljubav brate, ljubav. To je sve što osecam prema tebi!!! Najveci medju nama!!!! Nole jedan jedini!!! Hvala ti na svemu!!!

  • Kiza i Komina

    5. septembar 2021 | 15:09

    Ova njegova je izgubljena u vremenu i prostoru. Došla na pola meča preko tribina, isključena skroz, oni pričaju o njoj i njenoj majici, a ona nema pojma. Na dve vezane duple greške Novaka kamera prikaže nju, a ona gleda negde u daljinu i smeje se.

  • 🍉

    5. septembar 2021 | 09:53

    Pa jel on preko noći od Džokera postao Vuk ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA