≫ 

Holivudski glumac poslao jaku poruku Đokoviću dan posle smrti oca!

Džekmen je očigledno veliki Novakov fan

  • 5
novak đoković Foto: Tanjug/Ap

Samo 24 sata nakon što je objavio da mu je preminuo otac, holivudski glumac Hju Džekmen poslao je jaku poruku Novaku Đokoviću pred njegovo četvrtfinale US Opena protiv Matea Beretinija!

Tačnije, Džekmen, koji je inače australijski glumac, na Instagramu je pohvalio odnos koji imaju Novak i Jelena.

- Pored jakog muškarca uvek stoji jaka žena - napisao je Džekmen, a kao "prilog" je dodao video snimak sa Noletovog meča na kom je Jelena nosila majicu sa likom Novaka kao vuka.

Novak Đoković, HJu Džekmen Printskrin: Instagram/thehughjackman
Novak Đoković, HJu Džekmen Printskrin: Instagram/thehughjackman

Đoković je ovaj njegov status podelio i na svom nalogu, uz komentar da je to "definitivno istina", a zatim je uz srce označio svoju suprugu.

Inače, Đoković je u utorak putem Instagrama izjavio Džekmenu saučešće povodom smrti njegovog oca, a vredi pomenuti da je Srbin očigledno veliki miljenik glumca koji se kroz filmove proslavio kao superheroj.

To se jasno videlo posle finala Rolan Garosa ove godine kada je Džekmen čestitao Đokoviću, a iste je uputio i posle Vimbldona.

- Budim se, 3. dan karantina u Australiji da gledam maestralno muško finale Rolan Garosa. U jednoj reči, epski. Sigurni smo da ćemo na još mnogo mečeva videti Stefanosa Cicipasa, velike čestitke jednom i jedinom Novaku Đokoviću! Veliki zagrljaj i čestitke za Novaka. Prijatelju, ti si supermen! Pobednik Rolan Garosa, u muškom finalu 2021. godine - napisao je Australijanac posle Noletovog trijumfa u Parizu.

Video: Nema stajanja: Novak Đoković u trećoj smeni pere sudove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA