≫ 

Grend slem šampionka plakala posle Novakovog poraza u finalu US opena

Iga Švjontek istakla je da joj je bilo jako žao što je srpski teniser izgubio od Danila Medvedeva

  • 0
iga svjatek Foto: Tanjug/Ap

Svi u svetu tenisa sa velikom pažnjom su ispratili dešavanja sa ovogodišnjeg finala US opena. Novak Đoković je tada imao šansu da uđe u istoriju tenisa, jer mu je trofej bio neophodan za kompletiranje kalendarskog slema. Međutim, na tom putu ga je u finalu savladao i zaustavio Danil Medvedev.

Nije to baš svakome lako palo, naročito ne Novakovim navijačima. Četvrta teniserka sveta, Iga Švojntek iz Poljske kaže da je zbog toga čak pustila i suzu, jer joj je bilo jako teško dok je pratila završnicu meča.

- Navijala sam za Novaka da osvoji kalendarski slem ove godine, zato što osećam da to zaslužuje. Ako postoji neko ko može da ostvari kalendarski slem, to je on. Manje-više sam plakala kada je izgubio finale US opena - rekla je Iga, koja je prošle godine osvojila Rolan Garos.

Prethodno je tokom intervjua napomenula da ne navija za Novaka od igrača iz "Velike trojke", već da joj je najomiljeniji od njih zapravo Rafael Nadal.

Video: Novakove suze obišle svet i rastužile sve prisutne na US Openu: Da srce zaboli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA