Šok za šokom u Indijan Velsu: Amerikanac izbacio Zvereva

Tejlor Fric ušao u svoje prvo polufinale Mastersa

  • 6
Aleksander Zverev Printskrin: Eurosport

Američki teniser Tejlor Fric plasirao se u prvo polufinale Masters turnira u svojoj karijeri pošto je u petak u Indijan Velsu sa 2:1 pobedio četvrtog igrača sveta Aleksandera Zvereva i to posle dva sata i 22 minuta tenisa.

Fric je slavio po setovima 4:6, 6:3, 7:6 (3) a u borbi za finale igra protiv Gruzina Nikoloza Basilašvilija. On je takođe napravio iznenađenje eliminisavši Stefanosa Cicipasa i takođe će igrati svoje prvo polufinale Masters turnira. Fric je inače 39. igrač ATP liste.

U drugom delu žreba do polufinala su stigli Grigor Dimitrov i Kameron Nori.

Aktuelni šampion mastersa u kalifornijskoj pustinji je Austrijanac Dominik Tim, koji je do titule došao još 2019. godine, a turnir u 2020. godini nije održan zbog pandemije virusa korona. Nagradni fond ovog tamičenja koje se igra na tvrdoj podlozi i na otvorenom iznosi 9,1 milion dolara.

Video: Tako je stvoren najbolji teniser svih vremena: Mečevi koji su definisali nepobedivog Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷‍♂️

    16. oktobar 2021 | 08:30

    Sta kazu , smena generacija... nisam bas siguran, niko od njih nije dominantan kao sto su bili rafa ,nole i rodzer ...mora jos mnogooo da se trenira

  • Рус

    16. oktobar 2021 | 08:38

    Ljudi kakav šok.. oni ne igraju tenis iz ljubavi, nego zbog para. Nemaju oni tu volju. Poješće ih Nole,Rafa i Federer sl.godine..

  • boki

    16. oktobar 2021 | 09:55

    Pa gdesu ti naslednici DJOKOVICA??????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA