≫ 

Direktor AO poslao Novaku poruku zbog vakcine: "Siguran sam da ovo ne želi da im prepusti"

Kreg Tajli se nada da će najbolji teniser sveta igrati u Melburnu

  • 55
Kreg Tajli, Novak Đoković Printskrin: Youtube/Australian Open TV

Direktor Australijan opena Kreg Tajli, dao je intervju za lokalni radio SEN, gde je ponovio da će vakcinacija biti obavezna među teniserima i da bez toga neće moći da igraju u Melburnu.

Tajli se takođe dotakao i toga da li će Novak Đoković učestvovati na turniru i smatra da najbolji teniser sveta neće želeti da propusti priliku da osvoji svoj jubilarni 10. pehar u Melburnu.

- Danas je više od 85 odsto profesionalnih igrača vakcinisano. Preuzimamo velike zasluge za to na sebe, jer smo uveli obaveznu vakcinaciju za učešće. Mislimo da će do januara biti između 90 i 95 odsto vakcinisanih igrača, jer ako niste vakcinisani, ne možete da igrate.

On je otkrio da postoje samo jedan ili dva igrača koji imaju medicinsko opravdanje da ne mogu da se vakcinišu, ali su u skladu sa pravilima države Viktorija.

- Novak je osvojio devet Australijan opena. Siguran sam da želi da uzme i deseti. Ima trenutno 20 Grend slem titula kao Rafa Nadal, koji dolazi i kao Rodžer Federer. Jedan od njih će prestići drugog, ne verujem da Novak želi da to prepusti nekome drugom.

Takođe je napomenuo i da ne veruje da će Novak biti loše prihvaćen među navijačima ukoliko se pojavi, zbog svojih stavova o vakcinaciji.

- On je jedan od najvećih igrača svih vremena. Imao je neke stavove za nešto, neki su ih delili, a manjina nije i mislim da će biti fer tretman prema Novaku - zaključio je Kreg Tajli.

Video: Tako je stvoren najbolji teniser svih vremena: Mečevi koji su definisali nepobedivog Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kralj

    25. novembar 2021 | 11:50

    Novak razmislja svojom glavom,verujem u njega i verujem da se nece pokolebati,jer ce i ovom ludilu doci kraj..Svakako on je za svoj narod ziva legenda i uvek najbolji,a bolje mu priznanje i ne treba!!

  • Baster

    25. novembar 2021 | 10:50

    Nole,nemoj!

  • Joco

    25. novembar 2021 | 11:33

    Nemoj Novače, pokazao si im ko si i šta si. Uživaj sa porodicom - zaslužio si! Mafija i politika je ušla u sport odavno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA