≫ 

Poznati španski teniser: "Novak Đoković će odustati od Australijan opena"

Bivši dubl reket broj 1, kao i nekadašnji sedmi igrač sveta u singlu, smatra da branilac titule neće ibrati u Melburnu i nada se da greši

  • 0
Novak Đoković, Danil Medvedev Foto: Tanjug/AP

Da li će najbolji teniser sveta Novak Đoković igrati na Australijan openu veliko je pitanje, a prema najnovijim informacijama propustiće ATP kup, koji je i priprema za prvi Grend slem sezone.

Kako vreme odmiče, tako rastu šanse da devetostruki šampion Australijan opena, najtrofejniji u istoriji, ove godine neće biti u Melburnu da brani titulu.

Novak ipak za sada sve drži u tajnosti i ne želi da se zvanično oglašava povodom svog učešća u Melburnu, gde je obavezna vakcinacija kao uslov da se uđe u zemlju i da se igra na turniru.

Izuzeće može da bude jedino medicinsko odobrenje da igrač ne može da bude vakcinisan, a jedno vreme se spekulisalo da bi Đoković mogao da dobije takvo izuzeće, što je ubrzo demantovano od strane čelnika iz Australijan opena i države Viktorija.

Kako se bliži Australijan open, tako se i mnogi javljaju da iskažu svoje mišljenje, pa je tako svoju prognozu dao i bivši dubl reket sveta, Emilio Sančez Vikario, koji je svojevremeno bio i sedmi igrač sveta na ATP listi u singlu.

Bivši španski teniser smatra da Đokovića nećemo gledati u Melburnu.

- Za sve koji se nadaju da će on otići na Australijan open. On će odustati i od Australijan opena. Prema mom mišljenju, nema šanse da on ode tamo - poručio je Vikario na Tviteru, a njegove reči izazvale su brojne reakcije, pa se ubrzo javio i pojasnio svoj stav.

- Samo govorim svoje mišljenje. Ne znam ga, nemam kristalnu kuglu, ali ne izgleda za njega dobro da igra. Cenim ga, njegovu karijeru i profesionalizam. Moje pitanje je, koliko puta je igrao Australijan open bez meča pre toga? Nadam se da grešim i da će igrati - zaključio je bivši teniser.

Video: Obradović pokušao da navuče Đokovića da kaže da su navijači Partizana najbolji na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA