Iz Austrije neće u Australiju: Dominik Tim se javio, otkazao Melburn

Austrijanac preskače Melburn, kreće iz Južne Amerike naredne sezone

  • 5
Dominik Tim, Nik Kirjos Foto: AP/Tanjug

Dok teniski svet sa nestrpljenjem čeka vest o tome da li će Novak Đoković igrati na Australijan Openu, u senci su ostale aktuelnosti o mogućim i potvrđenim otkazima za prvi Grend slem sezone.

Najnovija važna vest u tom smislu stiže iz Austrije, od Dominika Tima, koji je obavestio javnost da neće nastupiti na "Ozi Openu".

On je u svojoj objavi, između ostalog, napisao da je zajedno sa svojim timom odličio da je najbolje da sezonu krene krajem januara iz Južne Amerike, gde će odigrati prvi turnir u 2022. godinie.

Razlog je činjenica da se nije 100 posot oporavio od povrede ručnog zgloba.

Tim je u svom saopštenju rekao da je tokom nedavnih priprema u Dubaiju obnovio povredu, ali da je sada sve u redu, međutim sama činjenica da je odustao od Melburna svedoči o tome da i dalje nije maksimalno spreman za najveće izazove.

Osim Tima, ljubitelji tenisa u Melburnu neće gledati ni rodžera Federera, dok su i dalje upitni Nadal, Rubljov i Šapovalov, koji su imali ili su imali nedavno korona virus. U ženskoj konkurenciji neće biti najbolje i najtrofejnije svih vremena Serene Vilijams.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Tenja

    28. decembar 2021 | 11:16

    BRAVO Timi, nemoj se VAKCINISATI.

  • Dragan

    28. decembar 2021 | 12:29

    Lako je ovim mladjim da taktiziraju i otkazuju velike turnire. NOVAKU je 35.godina,karijera je u pitanju. Treba osvojiti jos koji turnir i caooo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA