Novaka deportuju iz Melburna prvim avionom? Auto AO ga i dalje čeka ispred aerodroma

Najbolji teniser sveta se prema rečima urednika sportske rubrike britanskog Telegrafa najverovatnije vraća nazad

  • 5
Novak Đoković Foto: ATA Images

Kako vreme odmiče, sve su manje šanse da će Novak Đoković dobiti dozvolu da uđe u Australiju. Ovakve informacije objavljuju i mnogi australijski mediji, a ovakve informacije došle su i do Telegrafa, ali za sada je sve nezvanično.

Glavni urednik sportske rubrike britanskog Telegrafa, Oliver Braun, takođe je podelio informacije koje su došle do njega, a to je da su sve glasnije informacije da će Novak Đoković biti deportovan iz Melburna prvim sledećim letom.

Takođe, dodaje da su ambasade Srbije i Australije ušle u čitav slučaj, a interesantna je informacija koju je podelio da je automobil Australijan opena, koji je trebalo da dočeka Đokovića, i dalje ispred aerodroma i čeka.

- Sve je veća šansa da će Đokovića narednim letom vratiti kući. Umešale su se i ambasade Srbije i Australije. NJega i dalje ispred aerodroma čeka automobil koji su poslali sa Australijan opena - otkrio je Oliver Braun.

Inače, i predsednik Aleksandar Vučić se uključio u čitav problem i poručio je da je telefonski razgovarao sa Novakom Đokovićem, kao i da će država učiniti sve da prestane maltretiranje najboljeg tenisera sveta.

Video: Đokovića kao šampiona dočekali na aerodromu u Australiji 2019. godine, a danas ga drže u pritvoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xyz

    5. januar 2022 | 22:02

    Vratite ga za Srbiju, neka vam propadne turnir.

  • Putin R.S

    5. januar 2022 | 22:13

    Nole cekamo te na aerodromu. Dabogda im propao turnir.

  • Eto

    5. januar 2022 | 22:18

    Covek se uvek bori protiv pametnih da bi nesto naucio al protiv primitivca kad se Boris a znas da nista nemozes da naucis je teska borba , jer ni indijanci nisu mogli pa su pobegli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA