Komentari

  • Lala iz Banata

    7. januar 2022 | 11:58

    Ma svaka čast svakom teniseru koji je imao hrabrosti i da pomisli da je Novak u oravu i da prozivljava torturu ali ljudi!?Moze li to barem jedan sa mošnicama da kaze jasno i GLASNO,konkretno da izazove haos svojom izjavom po mogućstvu na tv!?Novak je svetski borac protiv globalizacije a ja ću s pravom reći samo zato sto je Srbin!Srbi su uvek izlazili na crtu hiljadu puta jacem od sebe,od Kosovskog boja,preko austrougara,Hitlera do NATO pakta!Srbin ne kalkulise kada su sloboda,vera i pravda u pitanju,glavu daje ali tu svetinju nikada!Imperijalisti,carstva i saveznici kalkulisu,broje i sabiraju pa tek onda deluju kao i svi pripadnici njihovih naroda sto vidimo i sada po ovim stidljivim reakcijama ali ne i Novak!Novak je javno stao i rizikovao kada se suprotstavio ATP-u i to ne znog sebe već zbog malih za veći deo sveta nebitne i nepoznate tenisere,zasto?!Zato što je čovek!Možda su mu Nadal i Federer sugerisali da ćuti,grabi za sebe kao i oni u uživa ali on to nije hteo.Njegov dobrotvorni rad,donacije za požare,korone,decu sirom sveta a o Srbiji da ne pisem,nemaju broja.Pa on je onom mladom Italijanu pozajmio svoj privatni avion da bi stigao da igra turnir i stigne na fakultet a uzgred jedva ga je pobedio!Ko bi to uradio?Ima li korist od toga?Nema!Materijalnu nema samo ljudsku,sreću i ispunjenost jer je pomogao i ispao čovek.Ja u Boga verujem i verujem da on gleda na sve nas i da Srbi nisu nebeski narod sto je najlepsi ili najpametniji ali da je najčistiji jeste sigurno a svi oni kojima to smeta nikada neće moći da postanu takvi jer tu je pocetak njihovog loseg razisljanja.Nema potrebe biti zavistan samo se prepusti cistoti i dobroti i postaćes bolji ti ko god da si.Hristos se rodi!

  • Zaza

    7. januar 2022 | 10:33

    Ne treba da ga zalite ,NOLE je JAK,SILAN i CVRST kao sto je malo ljudi na ovome svetu,vec treba da mu date podrsku i stanete na njegovu stranu svi vi TENISERI i ostali SPORTISTI jer ovo nije samo njegova BORBA za SLOBODU

  • Croasan

    7. januar 2022 | 10:21

    Nole Sampion ! Hrvatska je uz tebe !

  • Srboljub

    7. januar 2022 | 09:45

    Neće stati nijedan igrač na Noletovu stranu jer svi su tu zbog para a sve im je plaćeno da ćute. Ali sada se vidi gde ide svet a sloboda, demokratija, pravo. To više ne postoji jer krenuo je povampireni fašizam. Sada bar znamo na čemu smo. Eno ga i onaj izrod Britanski premijer se oglasio. Kraj civilizacije.

  • Duki

    7. januar 2022 | 09:23

    Bilo bi lep gest kad bi vecina igraca protestovala i odbila da igra bez njega. Onda se turnir mozda i nebi odrzao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA