≫ 

Haos pred Novakovo suđenje: Sukob ispred hotela u kom je Đoković, policija hapsi!

Sukob je nastao zbog protesta koji je vezan za izbeglice

  • 2
Novak Đoković Printskrin: Twitter/Gillian Lantouris

Najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića oko ponoći po srednjeveropskom vremenu očekuje suđenje posle kog će saznati hoće li biti deportovan iz Australije ili ne, a ispred hotela u kom se nalazi već pet dana došlo je do sukoba u jutarnjim časovima!

Sukob nema nikakve veze sa Đokovićem, već sa migrantima koji se čak nekoliko godina nalaze u hotelu, a upravo su se aktivisti koji se bore za njihova prava sukobili sa policijom.

Novinarka Džilijan Lanturis podelila je tri snimka ispred ozloglašenog hotela. na prvom se vidi kako protestanti pevakju da se izbeglice oslobode, na drugom kako policija hapsi te koji su bili na krovu, a na trećem i sukob koji je nastao ispred.

Pomenuta Novinarka je takođe poručila da joj je jedan od protestanata na licu mesta rekao da su srećni što se Novak našao u tom hotelu, jer je doprineo borbi za njihov cilj tako što je privukao pažnju.

Podsetimo, Đokovićevi advokati će imati dva sata da obrazlože slučaj žalbe, zatim sledi tri sata pauze, izlaganje državnih organa koje će trajati dva sata, zatim opet pauza i konačna odluka suda negde oko 7.30 časova. Naravno, suđenje uživo možete pratitina Telegrafu.

Video: Srđan Đoković na 4. protestu za Đokovića: Novak je kao Muhamed Ali i Džesi Ovens

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😷😷😷😷😷

    9. januar 2022 | 22:52

    I ovo je demokratija, e svasta se danas naziva demokratijom

  • ivan234321

    9. januar 2022 | 23:22

    sto niste krenuli na srbe tako,a? nego na migrante njih, 10ak a srba 1000 bilo. trt a? jajare...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA