≫ 

Đokovića krišom snimali iz helikoptera: Procurio video sa Novakovog zaključanog treninga

Neko je očigledno jako želeo da vidi šta se dešava iza "zatvorenih vrata"

  • 6

Najbolji svetski teniser Novak Đoković ni u utorak nije dobio vest od strane ministra za imigracije Aleksa Hoka o mogućoj deportaciji, ali daleko od toga da sedi "skrštenih ruku" i čeka konačnu odluku - već marljivo trenira za početak Australijan opena na kom želi da igra uprkos situaciji!

Nakon što je u ponedeljak prvi put osetio teren posle "zatočeništva" od nekoliko dana, Đoković je u utorak oko 15 časova po lokalnom vremenu odradio paklen trening u Melburnu.

Tukao je Đoković loptice kao da je finale AO, a ne običan trening, sa strane je dobijao savete od trenera Gorana Ivaniševića, a na kraju je morao i da menja majicu zbog količine znoja koji je ostavio na terenu.

Ono što je zanimljivo jeste to da je Novakov trening krišom sniman iz helikoptera, jer je prvi reket sveta ranije odlučio da će isti biti zatvoren za javnost. Takođe, TV signal je bio isključen... U prvi mah nisu shvatili šta se dešava, da bi Ivanišević zatim uzeo telefon i krenuo da snima pomenuti helikopter.

Podsetimo, Đoković je u ponedeljak, po dobijanju vize i izlaska na slobodu, posla jako poruku sa terena u Melburnu.

- Zadovoljan sam i zahvalan što mi je sudija poništio ukidanje vize. Uprkos svemu što se desilo želim da ostanem i da pokušam da se takmičim na AO. Ostajem fokusiran na to, doleteo sam ovde da igram pred neverovatnim navijačima. Za sada ne mogu ništa više da kažem, ali HVALA VAM što ste bili uz mene svo ovo vremei ohrabrili me da ostanem jak - poručio je Novak.

Video: Srđan Đoković o Novakovoj motivaciji: Oni ne znaju šta su učinili! Sad će osvojiti još 10 GS!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA