Stanojević o Đokoviću: Kao Srbin i patriota, dajem veliku podršku Novaku

- Svako ima pravo na svoj izbor, on je to što jeste - između ostalog je rekao Stanojević

  • 3

Trener Partizana Aleksandar Stanojević, uoči prozivke i zimskiih priprema crno-belih, pričao je o vakcinaciji u Humskoj i da je sam primio tri doze.

- Mislim da u savremenom svetu ne može da funkcioniše drugačije. Pričam o socijalizacije, a prvenstveno o zdravlju. Pričamo o tome da li možete da putujete, da odigrate neku utakmicu. Lično, kao trener, ja sam se tri puta vakcinisao i četvrti put ću ako treba, verujem u nauku. S druge strane, to je njihova individualna stvar, ali oni su ipak u timskom sportu i ovo je ekipa. Moraš da pratiš pravila ekipe, individualni sport je nešto drugo, možeš sam da odlučuješ za sebe, ali ovde smo ipak svi zajedno - a onda dodao:

- Mislim da imaju još dva ili tri nevakcinisana igrača, ali pričamo o igračima koji su imali kovid pa čekaju pravi momenat za vakcinaciju. Sada imaju to izuzeće - kazao je Stanojević.

Strateg je dao podršku Novaku Đokoviću u njegovoj borbi u Australiji.

- Kao Srbin, kao patriota, velika podrška njemu. On je to što jeste, s moje strane lično, velika podrška. Svako ima pravo na svoj izbor, on je to što jeste. Podrška, naravno, maksimalna - naveo je Stanojević.

Video: Stanojević: Pojačanje na zadnjem veznom će se znati za 5 dana! Prva opcija je Srbin!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TETAK

    12. januar 2022 | 12:08

    Pa taj isti Stanojević nedavno reče da mu je Partizan iznad države i da ga uspeh reprezentacije neinteresuje,a sad priča kako je patriota. Dogovori se čoveće sam sa sobom.

  • Rs

    12. januar 2022 | 11:29

    A juce je bio stava: " bas me briga za nacionalni koif.." ko o čemu...

  • Баш је почело

    12. januar 2022 | 12:03

    Да се примећује ко је Србин.. Браво Станоје!! 🇷🇸🇷🇸🤛🏻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA