≫ 

"Izborna je godina, jasno je zašto zezaju Novaka": Amerikanac ljut na Australiju zbog Đokovića

Šta li će njemu reći tek na sve ovo

  • 9
tenis Sandgren, Novak Đoković Foto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Đoković se i dalje nalazi u "nebranom grožđu", kako javljaju iz Australije on bi već večeras mogao da bude deportovan iz zemlje, a u njegovu odbranu je stao i američki teniser Tenis Sandgren.

Američki teniser je u izlaganju bio nešto drčniji nego ranije, čak je počeo i da psuje, sve kako bi odbranio Novaka Đokovića od vlasti u Australiji, koje se, kako on kaže, očigledno iživljavaju na njemu.

- Sve je to čudno i iza toga stoji politika. Skoro kao lov na veštice. Ne volim da koristim taj izraz, ali tako je. On ne bi bio tamo bez tog izuzeća koje mu je odobrila ta zemlja, a onda dođe drugo telo u toj zemlji i pokušava da dokaže da nema nejednakih aršina, a 2022. je izborna godina tamo... To je to, to je onda idealna prilika za pečat, da se kaže ’zeznuli smo Novaka Đokovića’. Vas zezamo dve godine, ali ne brinite, i Đokovića ćemo. Super! Sve je čisto, čoveče. Ludo je to što se događa - rekao je Sandgren.

Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Sandgren smatra da bi Đokovića trebalo da puste da igra, jer su ga prethodno već pustili u zemlju, te da je glupo da sad "glume silu".

- Ti igrači su pratili pravila, a vi menjate pravila sada, zbog politike. Kad je sudija rekao ’šta je više ovaj čovek mogao da uradi’, to je bio glavni argument. Ako Đokovića deportuju nakon što mu je sudija vratio vizu, jasno je da je to politički. Mislim da u ovom trenutku Australija ne bi trebalo da organizuje grend slem turnir. Kakav je sada rizik Novak Đoković po javno zdravlje? Zašto da se plašimo Novaka? Pustite ga - rekao je Tenis Sandgren.

Podsetimo, ovaj teniser je već nekoliko puta stajao u odbranu Novaka Đokovića u sporu protiv Australije.

Video: Đokovići o tome šta će biti ako ministar ipak odluči da ga deportuje: Sačekaćemo odluku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jacklrska

    12. januar 2022 | 22:49

    Bravo dečko. Samo ne znam gde su ovi silni teniseri koje je Novak uvek pomagao, uvek ustajao u njihovu odbranu? Gde ste sada prijatelji lazni???

  • Ал јазеера

    12. januar 2022 | 23:10

    Ако Нолета депортују,онда целокупан спорт у свету треба да спусти завесу и каже Довиђења света до неких лепших времена!!!

  • w

    12. januar 2022 | 22:51

    Politika im igra tenis.✍️👎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA