Bizarna scena iz Akapulka: Teniser morao da preda meč jer je sam sebe pogodio u oko

Milman stvarno mora da istakne da ovo i nije bio njegov dan

  • 0
Džon Milman Foto: Instagram / johnnyhm

Akapulko je tek startovao, a već se dešavaju nemile i nesvakidašnje scene na ovom turniru. Posle "pomračenja uma" Saše Zvereva, ne previše dobru epizodu je imao i Džon Milman koji je morao da preda svoj meč zbog krajnje bizarnog razloga - sam je sebe pogodio lopticom u oko.

Milman, trenutno 80. igrač sveta, nalazio se u odličnoj formi, pošto je nešto ranije dogurao i do polufinala Delrej Biča, ali je sada već u prvom kolu morao da "stane" u Akapulku, i to svojoj greškom.

On je u meč protiv Girona ušao kao blagi favorit, upravo zbog pređašnje forme. Ipak, izgubio je prvi set sa 7:6, da bi u drugom loše startovao i izgubio početna dva gema, kada se i desio nemili incident. Naime, Milman je uzeo lopticu i želeo je da je odbije reketom preko sebe i ode na servis polje, ali je greškom istu udario ramom reketa i ona ga je udarila pravo u oko.

Teniser iz Australije je istog trenutka pao na teren i počeo da se previja od bolova, pre nego što je seo na klupu i ustanovio da ipak neće moći da nastavi meč. Velika šteta da se meč završi na ovakav način, ali svakako, Giron mora biti zadovoljan jer je došao do pobede.

Video: Pogledajte kako izgleda protiv-požarni dril u hotelu u Dubaiju za vreme Noletovog turnira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA