≫ 

Emotivne scene: Mlada ukrajinska teniserka pobedila nakon preokreta, srušila se na teren i zaplakala

Izuzetno emotivna reakcija pokazala je koliko joj znači pobeda

  • 14
Dajana Jastremska Printscreen: N Sport

Dajana Jastremska, mlada ukrajinska teniserka rođena 2000. godine, savladala je Anu Bogdan u prvom kolu WTA turnira u Lionu nakon preokreta sa 2:1.

Jastremska je pobedu ostvarila nakon više od tri sata igre, a morala je da osvoji čak dva dugačka taj-brejka.

Prvi set pripao je rumunskoj teniserki sa 6:3, dok je u drugom slavila Jastremska rezultatom 7:6 (9:7 u taj-brejku), a u trećem setu ponovio se potpuno isti rezultat kao u drugom.

Na kraju meča mladu Ukrajinku slomile su emocije. Pala je na teren i zaplakala, a onda se ogrnula ukrajinskom zastavom i pozdravila navijače. Treba istaći i reakciju poražene Ane Bogdan, koja je uprkos neuspehu pri pozdravu na mreži uputila reči podrške Dajani.

- Srećna sam što sam pobedila za svoju zemlju, ali sam istovremeno vrlo tužna. Došla sam iz zemlje u kojoj je rat. Tamo mi je porodica, bilo je teško emotivno. Želela bih da sam kod kuće u svojoj zemlji, ali moj otac je doneo odluku da budem ovde - istakla je Jastremska nakon pobede.

Za mladu Jastremsku ovo je bilo mnogo više od običnog meča. Nju i mlađu sestru Ivanu roditelji su pre par dana poslali iz Ukrajine, kako bi bile na sigurnom, a juče su nastupile i zajedno u dublu gde su poražene.

Video: Scene koje kidaju srce: Ukrajinska teniserka objavila snimak rastanka s roditeljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    1. mart 2022 | 21:28

    Dok ti osvajas turnire po Francuskoj i kao places zbog rata, Novak, Ana, Janko i Jelena su trenirali po bazenima i sklonistima dok su na nas padale bombe. Lako je plakati u Lionu i Parizu. Idi placi u Luganjsk i Donjeck. Nije mi te zao uopste eto veruj mi.

  • delija 90

    1. mart 2022 | 21:42

    Живела мајка Русија!

  • Ziko

    1. mart 2022 | 22:22

    Vidi se da im je predsednik glumac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA