≫ 

Đoković saznao rivale na Indijan Velsu, ako mu dozvole da igra: Na Nadala ili Medvedeva tek u finalu

Podsetimo, da bi učestvovao na turnirima u SAD, Novak mora da ima potvrdu o vakcinaciji ili posebnu dozvolu zdravstvenih vlasti

  • 10
Novak Đoković Jiri Vesely Jirži Veseli Tenis Dubai Duty Free Foto: Tanjug/AP

Indijan Vels je danas obavio žreb za takmičare u muškoj konkurenciji, a u kojem je učešće uzeo i naš Novak Đoković. Iako nije jasno da li će učestvovati na turniru, srpski teniser dobio je svog protivnika na startu. Videćemo da li će protiv njega i igrati.

Prema objavi Indijan Velsa, Novak Đoković se našao na listi za turnir i zbog toga je bio uključen u žreb. Navedeno je i da su čelnici takmičenja u komunikaciji sa njegovim timom, ali da još nije određeno da li će se takmičiti na osnovu izuzeća dobijenog od strane zdravstvenih vlasti SAD.

Novak će biti slobodan u prvom kolu, da bi ga potom sačekao okršaj sa pobednikom duela između Davida Gofana iz Belgije i Džordana Tompsona iz Australije. U trećoj rundi bi ga najverovatnije dočekao Aleksander Bublik, a možda i Endi Marej koji bi u drugom kolu verovatno igrao sa Kazahstancem, da bi u osmini finala usledio duel ili sa Dijegom Švarcmanom iz Argentine ili sa Džonom Iznerom iz SAD.

U eventualnom četvrtfinalu, Đoković bi se sastao sa Andrejom Rubljovim iz Rusije, a u polufinalu ili sa Mateom Beretinijem iz Italije ili Aleksanderom Zverevim. U finalu ga čekaju ili Rafael Nadal ili Danil Medvedev.

Što se tiče ostalih srpskih tenisera, Miomir Kecmanović će igrati sa kvalifikantom u prvom kolu, a ako to prebrodi čeka ga duel sa Marinom Čilićem u drugom kolu. Laslo Đere na startu igra protiv Korejca, Kvona, a ako ga savlada ide na Janika Sinera u drugoj rundi. Čeka nas i srpski derbi između Filipa Krajinovića i Dušana Lajovića, a pobednik će zaigrati sa Gaelom Monfisom.

Video: Novak i Jelena zagrljeni plešu uz domaći hit: Teniser ponovo u provodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    9. mart 2022 | 07:02

    igrace on domine u domu penzionera...

  • samo iskreno

    9. mart 2022 | 02:20

    Treba doći do USA, pa do finala, pa onda da se priča o njima!

  • igrace

    9. mart 2022 | 07:54

    klikere u kraju posto u ameriku ne moze da udje ako nije pelcovan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA