≫ 

Čolović: TSC dobra ekipa, ali na Brdu se mi pitamo

Fudbaler Čukaričkog uveren u dobar rezultat

  • 0
FK Čukarički, Stefan Čolović Foto: FK Čukarički

Ove subote, derbi kola se igra na Banovom brdu gde Čukarički dočekuje ekipu TSC-a od 19 sati u 27. kolu Superlige.

Brđani su u poslednja četiri susreta osvojili deset bodova, ekipa iz Bačke Topole u tom periodu sakupila je osam bodova. Pred ovaj duel fudbaler Čukaričkog Stefan Čolović istakao je da očekuje kvalitetan fudbal.

- Već smo odigrali jedan sjajan meč protiv TSC-a ove sezone, na njihovom prelepom stadionu u Bačkoj Topoli. Bila je to utakmica na evropskom nivou, uživanje je bilo igrati na takvom terenu. Uz sve to, pobedili smo, osvojili tada važne bodove - rekao je Čolović za klupski sajt.

Posle duela protiv TSC-a Brđanima slede dva gostovanja u Novom Sadu, Vojvodini, pa Proleteru, potom u poslednjem meču pred početak plej-ofa čekaju Partizan.

- Za sada razmišljamo o TSC-u. Dobra su ekipa, imaju odlične pojedince, dolaskom Lazetića na mesto trenera vidi se i pomak u igri. Dovoljno je da pomenem samo iskusnog Škuletića i ekstratalentovanog Banjca. Ipak, na Brdu treba mi da se pitamo. Isto tako je i Napredak imao odlične pojedince, ali kad smo na našem nivou, problema ne bi trebalo da bude - rekao je Čolović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA