Neverovatne scene iz Monte Karla: Majica Davidovič-Fokine se "ofarbala" od šljake, Španac 4 puta bio na zemlji

Španski teniser je dao sve od sebe osvoji i drugi set, ali je Đoković ipak bio mentalno jači

  • 0
Alehandro Davidovič Fokina - Novak Đoković Foto: Tanjug - AP

Kakav dramatičan meč u Monte Karlu igraju Novak Đoković i Alehandro Davidovič-Fokina. Najbolji srpski teniser ima ogromnih problema da se izbori sa talentovanim Špancem u meču u kojem smo samo u prva dva seta videli čak deset brejkova na obe strane terena. Vetar je taj koji pravi dodatne probleme obojici.

Bilo kako bilo, čini se da da se Davidovič-Fokina bolje adaptirao na sva dešavanja, a ono što je posebno zapalo za oko svima jeste broj puta koji se bacio na šljaku kako bi spasio ili osvojio poen. Španac je bio toliko požrtvovan da se to jasno oslikalo i na njegovoj - majici.

Iako je Đoković krenuo da igra u narandžastoj majici, a Davidovič-Fokina u beloj, već negde do polovine drugog seta obojica su bila obojena u narandžasto. Razlog? Španac je bio gotovo u potpunosti prekriven šljakom, odnosno njegova leđa su bila puna zemlje.

I pored toga, Španac nije želeo da ode do klupe i promeni svoju majicu. Kao da je bio sujeveran i nije želeo da menja stvari kada je sve išlo po planu. Ipak, sve je bilo krajnje simpatično, što su primetili i mnogi koji su posmatrali meč sa strane. Pogledajte u videu i galeriji kako je izgledao Alehandro posle svih kotrljanja po šljaci.

Video: Sedam dana do početka Serbia Opena, Đoković prošetao sa novinarima po kompleksu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA