≫ 

Evo gde možete da gledate meč Đoković - Monfis na Mastersu u Madridu

Očekujemo ih na terenu oko 16.00 časova

  • 0
novak i monfis Foto: Tanjug/Ap

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković izaći će na teren tokom današnjeg dana i odigrati svoj meč drugog kola Mastersa u Madridu protiv Gaela Monfisa. Srpski igrač je veliki favorit, pošto u 17 odigranih mečeva u dosadašnjem toku karijere ima isto toliko pobeda protiv Francuza.

Njihov meč biće treći na centralnom terenu, na kojem će program otvoriti Andrej Rubljov i Džek Drejper od 12.00 časova, posle čega sledi i meč Darije Kasatkine sa Sarom Soribes Torimo, koji neće početi pre 13.30 časova. Kada se sve to završi, sledi manja pauza, što će reći da Novak pre 16.00 časova neće biti na terenu.

Sve u svemu, Novak neće morati da brine zbog vremenskih prilika, jer se u Madridu sutra prognozira kiša, ali Centralni teren ima krov i ona neće remetiti program. Meč će biti prenošen na Sport Klubu 1.

Na istom kanalu, samo dva sata ranije možete ispratiti meč našeg Miše Kecmanovića koji će se takođe boriti za prolazak dalje na megdan Rafaelu Nadalu. Protivnik danas će mu biti Aleksandar Bublik iz Kazahstana, inače rođen u Rusiji.

Video: Kobna greška odbrane Spartaka: Janjić krunisao lepu akciju Radnika za 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA