≫ 

Sve same teniske zvezde na Santijago Bernabeu: Đoković, Nadal i Alkaraz zajedno posmatraju Real i Siti

Podsetimo, Novak igra već sutra u podne sa Endijem Marijem

  • 1
Novak Đoković Foto: Twitter - Printscreen

Teniska elita na polufinalu Lige šampiona. Najbolji igrač sveta, Novak Đoković, kao i dva trenutno najbolja španska tenisa, Rafael Nadal i Karlos Alkaraz prisustvuju utakmici između Real Madrida i Mančester sitija na "Santijago Bernabeuu".

Još danas tokom meča sa Miomirom Kecmanovićem, bilo je poznato i jasno da će se Nadal odmah posle završetka dvoboja uputiti ka legendarnom fudbalskom zdanju, a budno oko kamere uočilo je i našeg najboljeg reketa među prisutnima.

- Očekujem samo da uživam, nadam se pobedi Reaal. Želim da idem na taj meč, ali je deo mog posla da budem ovde sa vama. Voleo bih da dođem malo ranije, ali ću odgovarati na vaša pitanja koliko god da treba, biću strpljiv i fer - rekao je Nadal okupljenim novinarima posle meča sa Mišom.

Ipak, očigledno je stigao na vreme, ali daleko da može da bude zadovoljan posle odigranog prvog poluvremena koje je završeno rezultatom 0:0, a koje Realu ne garantuje prolaz u finale.

Video: Jelena Đoković zgrabila mikrofon na svadbi, pa zapevala Cecinu pesmu: Kao da je rođena pevačica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen Milunic Paris

    5. maj 2022 | 12:05

    Ovaj nas se sve trpa negde a niko nemoze ocima da ga vidi osim nas mucenika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA