≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenose mečeva Đoković - Vavrinka i Krajinović - Siner

Oba meča na istoj televiziji

  • 1
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković sastaće se sa Stenom Vavrinkom u okviru trećeg kola ATP turnira u Rimu. Švajcarac je sinoć eliminisao Lasla Đerea, dok je Nole još u utorak prošao pobedom nad Aslanom Karacevim.

Švajcarac će sa Novakom odigrati ukupno 26. meč u karijeri. Đoković je samo sa Rafaelom Nadalom, Rodžerom Federerom, Endijem Marejem i Tomašom Berdihom igrao više puta od kako su ova dvojica na turu.

Za sada ima 19 pobeda i šest poraza, što je procenat uspešnosti od 76%. Poslednji put smo ih gledali na terenu zajedno još pre kovida, kada je Đoković predao meč na US Openu u osmini finala zbog povrede pri rezultatu 0:2 u setovima i 1:2 u trećem setu.

Dvojica velikih rivala će se sastati na Centralnom terenu ne pre 17.00 časova, pošto je njihov meč četvrti po rasporedu odmah posle meča Filipa Krajinovića i Janika Sinera, koji je treći i koji neće početi pre 15.00 časova.

Oba meča možete pratiti u direktnom prenosu na Sport Klubu 1.

Video: Nadal: Alkazar je moj naslednik, on će srušiti Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA