≫ 

Čudo: Australijan Open prvi čestitao Đokoviću na 1000 pobeda, a ovako im je Novak odgovorio!

Mnogi tvrde da se samo takmičenje zalagalo da Novak participira, da su rukovodioci turnira želeli da ga vide na terenu

  • 43
Novak Đoković, trening, Australijan open 2022, Melburn Foto: AP/Tanjug

Najbolji teniser sveta Novak Đoković do finala Mastersa u Rimu stigao je tako što je dostigao 1000 pobeda u karijeri, a onda su krenule čestitke i pohvale, i to prve sa nekih adresa od kojih nismo tako rano očekivali - od Australijan Opena.

Nakon svega što se desilo u Australiji, od deportacije i nemogućnosti igranja na prvom Grend slemu u sezoni, tamošnja javnost je stvorila atmosferu linča prema prvom igraču planete i višestrukom osvajaču turnira za koji se u Melburnu prijavio.

Ipak, mnogi tvrde da se samo takmičenje zalagalo da Novak participira, da su rukovodioci turnira želeli da ga vide na terenu i pored problema koje su stvorile vlasti.

Na kraju, Đoković je deportovan i slika Australijan Opena je narušena zajedno sa državnim organima koji su doneli odluku koja je podelila teniski svet.

Sada, Australijan Open je samo par sati nakon trijumfa srpskog asa nad Kasperom Rudom u polufinalu Rima objavio njegovu sliku i čestitao na velikom i novom istorijskom dostignuću.

Na sve to, Novak se zahvalio emotikonima, a onda je krenula lavina komentara koji su u velikoj većini pozitivni i na strani Novaka.

Đoković u nedelju od 16 časova igra protiv Stefanosa Cicipasa za prvu titulu ove godine, i to na Mastersu pred sami Rolan Garos i novu bitku za novi Grend slem trofej.

Upravo je i Rolan Garos poslao jasnu poruku čestitke srpskom asu koji će baš na pariskoj šljaci pokušati da se izjednači sa Rafaelom Nadalom po broju titula na pokeru najvećih turnira.

Video: Najbolji momenti meča Đokovića i Alijasima: Nole posle drame u polufinalu Rima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Popaj

    15. maj 2022 | 07:27

    Kakvi bedni i odvratni licemeri, kao ono je sve bilo po pravilima, a sada čestitaju. Kao i ova jadna Evrovizija. U ovom zapadnom svetu više ništa nije stvarno, sve je lažno i namešteno.

  • DJ

    15. maj 2022 | 07:59

    Licemerstvo, cinizam, Engleski šovinizam, podmuklost i sve ostalo

  • Seitan

    15. maj 2022 | 07:46

    More,j.....se kenguri.Bilo bi 1000 i ranije da ste bili posteni i casni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA