Rud "častio" Đokovića na ATP listi, dve promene u TOP 10

Skočio je NOvak za jedno mesto, iako trenutno samo odmara i "beži" od reketa

  • 1
Novak Đoković Visoko Foto: Marko Jovanović

Najbolji srpski teniser Novak Đoković napredovao je za jedno mesto na ATP listi i prilikom najnovijeg preseka prvog dana avgusta zauzima šestu poziciju!

Ostao je Đoković na 4,770 bodova, koliko je imao i prethodnog puta, ali mu je u penjanju na listi makar za to jedno mesto pomogao Norvežanin Kasper Rud koji je u međuvremenu izgubio 205 poena i trenutno je na 4,685.

Danil Medvedev je zadržao prvu poziciju sa 7.625, drugi je Aleksander Zverev sa 6,850, treći je ostao Rafael Nadal sa 6,165 bodova, dok je na četvrto mesto skočio Karlo Alkaraz (5,035) koji je pretekao Stefanosa Cicipasa (5,000). Kada je u pitanju TOP 10, vredi pomenuti da je Andrej Rubljov ostao osmi, Feliks Ože-Alijasim deveti, a Janik Siner na 10. mestu.

Miomir Kecmanović je nazadovao za pet mesta i sada zauzima 38. poziciju. Filip Krajinović je na 47. mestu, Dušan Lajović se popeo za 10 mesta i trenutno je 70. igrač sveta, Laslo Đere je pao na 86. poziciju.

Kada je u pitanju sam Đoković, on trenutno odmara na crnogorskom primorju. Posle Vimbldona bio je nekoliko dana i u Srbiji i Bosni i Hercegovini, te u Hrvatskoj, a nedavno se pojavila i fotografija kako je plivao u ledenoj planinskoj reci.

Video: Đokovićev novi snimak treninga u Crnoj Gori: Spremam se kao da ću igrati na US openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA