≫ 

Đoković trenirao kao Spartanac i gurao automobil u Crnoj Gori

Novak "uhvaćen" tokom neobičnog treninga

  • 0
Novak Đoković Printskrin: Instagram/sportmaniak__

Iako sasvim sigurno neće moći da se takmiči na US Openu, kao i na ostalim turnirima u SAD, najbolji srpski teniser Novak Đoković i tokom odmora nalazi načine da vredno trenira!

Novak trenutno odmara u Crnoj Gori, nakon što je posetio i Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, a na društvenim mrežama se pojavio snimak kako gura automobil tokom treninga.

U pozadini su mogli da se čuju glasovi okupljenih koji su ga bodrili, dok je i sam Đokvoić pustio urlik oduševljenja kada je stigao do cilja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sportmaniak (@sportmaniak__)

Novak se tokom dana popeo za jedno mesto na ATP listi, jer je Kasper Rud izgubio bodove, dok će srpski teniser na teren najverovatnije u septembru kada je na programu Lejver Kup.

Takođe, Đoković je istakao da će pored Lejver Kupa igrati završni Matsers u Londonu i Dejvis kup sa reprezentacijom Srbije.

U međuvremenu se javio i njegov trenr Goran Ivanišević koji je otkrio šta je Novakov veliki cilj.

- Razgovarao sam nekoliko puta sa njim o tome, cilj mu je da igra još pet godina i dođe do 30 Grend slemova. To je nešto što je oduvek imao na umu. Ako ne bude povređen, verujem da je u stanju da dostigne ovaj cilj.

Video: Đokovićev novi snimak treninga u Crnoj Gori: Spremam se kao da ću igrati na US openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA